Contact

TU Delft

 +31 (0)15 27 89111
  info@remove-this.tudelft.nl
 + 31 (0)6 10339730

    

Postadres

Postbus 5
2600 AA Delft
Nederland

Informatie pers/media

Medewerkers zoeken

Bezoekersplattegrond

Contact en bereikbaarheid

Bereikbaarheid TU Delft Campus

Dagelijks verblijven er zo’n 27.000 mensen op de campus: studenten, wetenschappers, bezoekers en medewerkers van de universiteit en van bedrijven op de campus. Met een omvang van ruim 161 hectare is de campus groter dan de binnenstad van Delft , en een van de grootste universiteitscampussen ter wereld.

De campus is voorzien van een uitgebreid fiets- en voetgangersnetwerk. De TU Delft campus heeft een groen en parkachtig karakter. Grote delen van de campus zijn daarom alleen te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer bereikbaar.
Voor de automobilist is er de campusring, een rondweg voor auto’s, om de gehele campus. Met een goede bewegwijzering op de campusring zijn de centrale parkeerterreinen goed vindbaar. Van daaruit is iedere bestemming te voet bereikbaar. Elk gebouw op de campus heeft een gebouwnummer. De bewegwijzering op de campus is daarop gebaseerd. 

Openbaar vervoer

De TU Campus is met verschillende buslijnen bereikbaar vanaf het Delft Centraal Station en station Delft Zuid.  Op de campus zijn bushaltes voor buslijnen 40, 55, 60, 64, 69 en 174. Een uitgebreid reisadvies is te vinden op de reiswijzer 9292.nl.

Auto

Vanuit Rotterdam of Den Haag neemt u op de A13 afrit 9 Delft of afrit 10 TU Delft/Delft-Zuid.Op de campusring staan de grote parkeerterreinen op de campus duidelijk aangegeven. 

Voer als adres ‘Van der Waalsweg, Delft’  in uw routeplanner of navigatiesysteem, dan komt u uit op het grote parkeerterrein Aula centraal op de campus.

Parkeren op de campus

Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplekken.
Op de campus zijn vijf grotere centrale parkeerfaciliteiten. Deze staan duidelijk aangegeven op de campusring en zijn vermeld op de campusplattegrond.

Let op! Er wordt actief gehandhaafd door de Gemeente Delft op de TU Delft Campus. Parkeer daarom altijd in een parkeervak.
Van uw parkeerplek kunt u te voet naar uw bestemming. 

E-Laadpunten auto

De laadpunten op de campus zijn voorlopig alleen beschikbaar voor medewerkers en studenten van de TU Delft. Meer informatie over de laadpunten op de campus.

Gebouwen op de TU Delft Campus

Op de campus staan ruim 60 onderzoeks- en onderwijsgebouwen. Voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeerlocaties van deze gebouwen kunt u het overzicht raadplegen.

Verkeersinformatie / Werk in uitvoering

Op en rond de campus van de TU Delft kunnen er werkzaamheden zijn. Bekijk het actuele overzicht

Bewegwijzering op de campus

De bewegwijzering op de TU Delft Campus is gebaseerd op gebouwnummers. Het gebouwnummer van uw bestemming is terug te vinden in de campusplattegrond en op de bewegwijzeringsborden op de campus.

Huisregels

De TU Delft heeft afspraken gemaakt over het gebruik van gebouwen, terreinen en voorzieningen en vastgelegd in huisregels

Melding openbare ruimte

Wil je een melding doen over het buitenterrein of heb je tips of een goed idee om het terrein aantrekkelijker te maken? Dan kun je dit mailen naar parkmanagement-FMVG@remove-this.tudelft.nl.

Naam auteur: Webredactie
© 2017 TU Delft

Metamenu