Vliegramp 17 juli

18 juli 2014 door Webredactie M&C

Zeer geschokt hebben wij kennis genomen van de vliegtuigramp die zich op 17 juli heeft voltrokken. De omvang van de ramp en de omstandigheden waaronder deze heeft plaatsgevonden vervullen ons met afschuw. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en de nabestaanden.

Met verslagenheid hebben wij moeten vaststellen dat een van onze medewerkers zich bevindt onder de slachtoffers. Met leedwezen maken wij bekend dat wij afscheid hebben moeten nemen van:

Wim Bakker

Wim, afdelingssecretaris bij de faculteit 3mE, is pas kort geleden onze universiteit komen versterken. Wij zijn diep onder de indruk van de snelheid en de betrokkenheid  waarmee hij zich in de wereld van de TU Delft heeft ingewerkt. Het is intens verdrietig dat ook de echtgenote van Wim bij de ramp is omgekomen. Wij wensen de kinderen en de andere nabestaanden zeer veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Delft,

College van Bestuur TU Delft