Borrel voor alumni van werktuigbouwkunde

13 januari 2017 | 17:30
door TU Delft alumni

Save the date: op 13 januari 2017 organiseert de Vereniging Oud Leeghwater een alumniborrel voor alle oud-werktuigbouwstudenten die tussen 2000 en 2009 zijn afgestudeerd.

Vrijdag 13 januari 2017 organiseert Vereniging Oud Leeghwater een alumniborrel in 't Lagerhuysch. Deze borrel is voor de alumni die van 2000 tot en met 2009 zijn afgestudeerd bij Werktuigbouwkunde. De borrel zal beginnen om half 6 en duurt tot 10 uur.

Tijdens de borrel zal er dus voldoende ruimte zijn om oude verhalen op te halen en nieuwe verhalen te delen met oud-studiegenoten. Daarnaast zijn wij ook nog op zoek naar sprekers voor tijdens de borrel die (kort) willen vertellen over hun ervaringen tijdens de studie of in de nieuwe werkomgeving.

Lijkt het je leuk om je oud-studiegenoten te spreken? Laat ons dan weten dat je er vrijdag 13 januari bij bent door een mail te sturen naar alumni@leeghwater.nl, zodat wij een indicatie hebben van hoeveel alumni er komen. Deel deze uitnodiging vooral met je jaargenoten, want wij hebben niet van iedereen contactgegevens. 
Als je wilt spreken op de desbetreffende avond, stuur dan een mail naar secretaris@leeghwater.nl.

Ben je zelf nog niet als alumnus betrokken bij Vereniging Oud Leeghwater en wil je graag alle updates van zowel Gezelschap Leeghwater als Vereniging Oud Leeghwater ontvangen? Dan bestaat er de mogelijkheid om je via www.leeghwater.nl/alumni kosteloos in te schrijven als alumnus van de vereniging. Ook kun je hier aangeven of je de Slurf en/of het Jaarboek van Gezelschap Leeghwater wilt ontvangen.

Kijk voor meer informatie over de alumniborrel op www.leeghwater.nl/alumniborrel.

© 2017 TU Delft

Metamenu