Nieuwjaarsborrel voor alumni van Wiskunde en Informatica

14 januari 2017
plaats: /Pub, Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica, TU Delft
door Alumni Office

Save the date! Op zaterdagmiddag 14 januari 2017 organiseert de Wiskunde en Informatica Alumni Commissie van de TU Delft een Lustrum Nieuwjaarsreceptie.

Op zaterdag 14 januari 2017 organiseert de Wiskunde en Informatica Alumni Commissie ‘Constantijn Huygens’ van de TU Delft een Lustrumnieuwjaarsreceptie waar wij u en uw partner graag voor uitnodigen. Het programma ziet er als volgt uit.

Vanaf 13:30 bent u van harte welkom op de faculteit EWI. Na ontvangst met koffie en thee zal er een rondleiding gegeven worden door de studieverzameling van EWI. De studieverzameling herbergt een uitgebreide collectie nostalgische apparatuur van de faculteit. De collectie bevat onder andere radio’s, televisies, typemachines, elektronenbuizen en boeken.

Hierna zal er een lezing gegeven worden door Dirk van Delft, directeur van Museum Boerhaave en tevens bijzonder hoogleraar Materieel Erfgoed van de Natuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden. De middag zal afgesloten worden met een hapje en een drankje in de /Pub, waar uiteraard de gelegenheid zal zijn om bij te praten met oude bekenden.

Locatie:

Faculteit EWI, Mekelweg 4, 2628 CD Delft

Wanneer:

Zaterdag 14 januari 2017

Programma:

13:30 Inloop met koffie/thee

14:00 Rondleiding Studieverzameling*

15:00 Lezing

16:00 Borrel in de /Pub

*Helaas is de Studieverzameling alleen bereikbaar per trap, waardoor het voor mensen die slecht ter been zijn niet mogelijk is om de rondleiding te volgen. U bent uiteraard van harte welkom om in dat geval bij de lezing aan te sluiten.

Deelname is gratis en aanmelding is mogelijk via de alumniportal van de TU Delft onder het kopje ‘Evenementen’. Indien u de alumniportal voor het eerst bezoekt, dient u zich eerst te registreren.

Voor de activiteit zal er een lijst van aanmeldingen worden bijgehouden op onze website: https://coh.ewi.tudelft.nl. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam op deze lijst, stuur dan een e-mail naar coh@ch.tudelft.nl.
Mocht u nog andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Alumni Commissie ‘Constantijn Huygens’ via het eerdergenoemde e-mailadres.

Als alumnus kunt u gratis het annuarium van W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'  ontvangen. Deze worden niet meer opgestuurd, maar zijn net als de CoH dassen gratis op te halen tijdens de activiteit.

Graag zien wij u tijdens de activiteit. Tot 14 januari!

Met vriendelijke groet,

Ruben Starmans