Adres

TU  Delft Valorisation Centre
Mekelweg 4
2628 CD Delft
E  zakelijk@remove-this.tudelft.nl
w  www.zakelijk.tudelft.nl
w  www.vc.tudelft.nl (intranet)

TU  Delft Valorisation Centre
Postbus 5
2600 AA Delft 

Routebeschrijving
(Wij zitten in gebouw 36, 19e verdieping, navigatie: Feldmannweg)

Ondernemen

Vele innovatieve starters

De TU Delft is van oudsher een toepassing gerichte universiteit waaruit vele innovaties voortkomen die hun weg vinden in de maatschappij o.a. ook door ondernemerschap. Grote ondernemingen zijn ontstaan door studenten die een goed idee hadden en dit idee in een onderneming hebben uitgewerkt. Om het technisch ondernemerschap nog meer te stimuleren en te faciliteren hebben de gemeente Delft en de TU Delft in 2005 het ondernemerscentrum YES!Delft opgericht. Dit initiatief heeft door de jaren heen een geweldige boost gegeven aan het succes van vele innovatieve starters.

Starterslijst

Door middel van deze lijst brengen wij onze innovatieve starters onder de aandacht. Ongeacht of het bedrijf via YES!Delft of rechtstreeks vanuit de TU Delft ontstaan is. De starterslijst bevat alle bedrijven die zijn opgericht door studenten, alumni en medewerkers van de TU Delft. De starterslijst is gebaseerd op een database met meer informatie ten behoeve van interne verslaglegging, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Oproep aan alumni en medewerkers 

Nu is het erg lastig om alle startende bedrijven van de afgelopen jaren boven water te krijgen. We willen dan ook alle TU Delft Alumni die een eigen onderneming zijn gestart en die zichzelf niet terugvinden in deze lijst of de gegevens zoals wij die hebben willen aanvullen, vragen om contact met ons op te nemen en hun gegevens aan ons door te mailen zodat wij ze kunnen toevoegen.

Ga naar: Starterslijst

© 2017 TU Delft

Metamenu