Onderzoeksinformatie

Laatste Nieuws

Prof. Bas Jonkman in de Volkskrant en achtergrond ...Lees verder

 

On 24th of November a colloquium on strategic and ...Lees verder

 

English only - In this new MOOC Richard Goossens (...Lees verder

 

On 1 December the Annual meeting was held with mem...Lees verder

 

Voor het eerst hebben onderzoekers van de TU Delft...Lees verder

 

Internationale samenwerking

De TU Delft intensiveert haar bestaande aanwezigheid binnen de Europese samenwerkingsverbanden. Zij richt zich met haar strategische partners in binnen- en buitenland op actieve participatie in de thema’s van het 8e Kaderprogramma van de Europese Unie – Horizon 2020. De focus ligt daarbij niet alleen op aansluiting bij de Europese Grand Societal Challenges, maar ook op additionele onderzoeksfinanciering voor onderzoek ten behoeve van Industrial Leadership, de Knowledge & Innovation Communities als onderdeel van het European Institute for Innovation & Technology, en de individueel gericht onderzoekssubsidies (ERC Grants).

Joint Research Centres

De TU Delft werkt buiten Europa ook intensief met onder meer China en Brazilië samen. Door onze wetenschappers de mogelijkheid te verschaffen in die landen te werken, geven we hun ook toegang tot de fondsen, laboratoria en de vele talentvolle jonge onderzoekers. De TU Delft heeft vijf buitenlandse research centers in China en een vestiging in Brazilië.

Het Chinese State Key Laboratorium heeft een dependance voor onderzoek aan Solid State Lighting (LED-verlichting) bij de TU Delft.

© 2017 TU Delft

Metamenu