Onderzoeksinformatie

Laatste Nieuws

The Netherlands, Japan and UN Environment will lea...Lees verder

 

The Delft Deltas, Infrastructure & Mobility Initia...Lees verder

 

Op 9 februari is tijdens een werkconferentie over ...Lees verder

 

Op 15 februari jl. is het boek 'Snelweg & Stad' ge...Lees verder

 

Tientallen studententeams vanuit de hele wereld re...Lees verder

 

Internationale samenwerking

De TU Delft intensiveert haar bestaande aanwezigheid binnen de Europese samenwerkingsverbanden. Zij richt zich met haar strategische partners in binnen- en buitenland op actieve participatie in de thema’s van het 8e Kaderprogramma van de Europese Unie – Horizon 2020. De focus ligt daarbij niet alleen op aansluiting bij de Europese Grand Societal Challenges, maar ook op additionele onderzoeksfinanciering voor onderzoek ten behoeve van Industrial Leadership, de Knowledge & Innovation Communities als onderdeel van het European Institute for Innovation & Technology, en de individueel gericht onderzoekssubsidies (ERC Grants).

Joint Research Centres

De TU Delft werkt buiten Europa ook intensief met onder meer China en Brazilië samen. Door onze wetenschappers de mogelijkheid te verschaffen in die landen te werken, geven we hun ook toegang tot de fondsen, laboratoria en de vele talentvolle jonge onderzoekers. De TU Delft heeft vijf buitenlandse research centers in China en een vestiging in Brazilië.

Het Chinese State Key Laboratorium heeft een dependance voor onderzoek aan Solid State Lighting (LED-verlichting) bij de TU Delft.

© 2017 TU Delft

Metamenu