Registratie, adreswijziging en mediavoorkeuren

Wilt u niks missen van de fantastische projecten, studenten en onderzoek van uw universiteit? Maar ontvangt u nog geen e-mail nieuwsbrief of Delft Integraal? Of wilt u weten welke activiteiten en andere communicatie uitingen er voor u zijn? Zorg er dan voor dat u geregistreerd bent in onze alumni database. Registreren in de alumnidatabase kan via de alumniportal.tudelft.nl

Alumniportal
In de alumniportal kunt u:

  • Zich aanmelden als alumnus van de TU Delft indien u nog niet in onze database staat
  • Uw contactgegevens actualiseren
  • Uw voorkeuren aangeven voor de ontvangst van diverse communicatie uitingen (Delft Integraal, e-mail nieuwsbrief, enkele facultaire uitingen)

Wet bescherming persoonsgegevens:
Als TU Delft alumnus blijven we u graag informeren over onderzoek, studenten, projecten en evenementen van de TU Delft. Ook kunt u benadert worden voor diverse vragen vanuit studenten of de universiteit vanwege uw ervaring of netwerk, of met de vraag om de TU Delft en haar talent te ondersteunen. 
Daarom slaan we gegevens van onze alumni op in een database en ontvangt u van ons ca 10x/jaar de alumni e-mail nieuwsbrief, ca 4x/jaar overige e-mails en 4x/jaar het wetenschapsmagazine Delft Integraal.

Wilt u weten welke gegevens we van u geregistreerd hebben? Of wilt u niet langer door ons benaderd worden? Neem dan contact met ons op via alumnibureau@remove-this.tudelft.nl

Naam auteur: M&C
© 2017 TU Delft

Metamenu