TU Delft als werkgever

De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 19.000 bachelor & masterstudenten en 5.000 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar jou als (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

Met ongeveer 5.000 medewerkers is de Technische Universiteit Delft de grootste werkgever in Delft. De acht faculteiten, de unieke laboratoria, onderzoeksinstituten, onderzoeksscholen en de ondersteunende universiteitsdienst bieden de meest uiteenlopende functies en werkplekken aan. De diversiteit bij de TU Delft biedt voor iedereen mogelijkheden. Van Hoogleraar tot Promovendus. Van Beleidsmedewerker tot ICT'er.

Arbeidsvoorwaarden

TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Loopbaanontwikkeling

Een kenniseconomie versterkt de noodzaak van levenslang leren. We hechten dan ook groot belang aan de blijvende ontwikkeling van jou als een van onze medewerkers.

Promoveren

Een wetenschappelijke carrière begint met een promotieonderzoek. Promoveren aan de TU Delft biedt afgestudeerde ingenieurs de kans hun vakgebied te ontginnen, grenzen te verkennen en zelfs te verleggen.

Delft Technology Fellowship

De Technische Universiteit Delft (TU Delft) streeft ernaar om het aantal vrouwelijke topwetenschappers substantieel te vergroten. Om dit te versnellen is het Delft Technology Fellowship opgericht dat high-profile, tenure-track posities biedt aan vrouwelijke topwetenschappers.

Traineeship Leiden, Delft, Rotterdam (LDE)

Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam (LDE) hebben een gezamenlijk 2-jarig LDE traineeship voor jonge professionals met een academische opleiding. In het traineeship krijgen trainees de unieke kans om werkervaring op te doen op meerdere universiteiten.

Stage

Stage lopen is voor iedereen een nuttige, leerzame en ook leuke manier om het werkende leven te verkennen. Binnen de TU bestaan uiteraard mogelijkheden voor stageprojecten.

Internationale kandidaten

Als internationale kandidaat heb je vaak veel vragen over bijvoorbeeld huisvesting, immigratieprocedures en hoe je een bankrekening opent. Op deze, en vele andere vragen vind je hier antwoord.

Diversiteitsbeleid

Het aantrekken en benutten van een zo divers mogelijke talentpool staat centraal in onze visie. Een organisatiecultuur waarin een grote verscheidenheid aan talenten zich thuis voelt en het beste uit zichzelf kan halen vinden we hierbij van groot belang.

HR Excellence in Research

TU Delft wil (ook) in Europees verband bijdragen aan een gezond en aantrekkelijk onderzoekklimaat. De Europese Unie geeft hiervoor een keurmerk uit aan organisaties die hieraan bijdragen, het HR Excellence in Research logo.

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante vacature gezien? Aarzel dan niet langer, en solliciteer vandaag nog via de website! Nadat je sollicitatie is ontvangen, krijg je uiteraard een ontvangstbevestiging en wordt je sollicitatie in behandeling genomen.

Naam auteur: Recruitment
© 2017 TU Delft

Metamenu