Contractonderwijs

De BSc en MSc programma’s van de TU Delft bieden een grote variëteit aan vakken. Studenten kunnen één of meer vakken op contractbasis volgen zonder in te hoeven schrijven voor een heel programma. Contract studenten volgen alleen van de vakken waarvoor zij zich hebben aangemeld colleges en nemen deel aan de desbetreffende examens. Bij het succesvol afronden van een vak ontvangt de student een certificaat.

Mogelijke vakken

Bezoek de website van de Bachelor en Master programma’s voor een overzicht van de mogelijke vakken per faculteit. Meer specifieke vak omschrijvingen kun je vinden in de studiegids: www.studiegids.tudelft.nl. Alle Master vakken worden gedoceerd in het Engels. Alle Bachelor studies worden gedoceerd in het Nederlands met uitzondering van Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek.

Sommige faculteiten bieden de mogelijkheid om mastervakken online te volgen. Dit geeft je de mogelijkheid om te studeren waar en wanneer je wilt. Voor meer informatie kan je de website bezoeken over online onderwijs  http://www.tudelft.nl/en/study/online-education/

Aanmelding en Toelating

Je kan je aanmelden voor een vak bij de contactpersoon van de relevante faculteit (zie onderstaande tabel). De faculteit zal beoordelen of je toegelaten kan worden tot het vak wat je wilt volgen. Veel Master vakken vereisen dat je een relevante BSc studie hebt gevolgd. Het is vereist je minstens twee maanden voordat het vak begint aan te melden.

Kosten

Contractstudenten betalen een basis registratie prijs van €500 en €200 per ECTS punt. Dus, bijvoorbeeld, als je twee vakken wilt volgen van elk 3 ECTS dan zal dat €1700 kosten. Als je in een volgend academisch jaar weer vakken wilt volgen hoef je niet nogmaals de registratiekosten te betalen, maar alleen de €200 per ECTS punt.

Contactpersonen per faculteit

3mE

Danielle de Jong

D.Y.M.deJong@tudelft.nl

Bouwkunde

Eric Ootes

H.A.J.Ootes@remove-this.tudelft.nl

CEG

Chantal van Woggelum

C.L.vanWoggelum@remove-this.tudelft.nl

EEMCS

Anita Brouwer

A.M.Brouwer-Mooser@remove-this.tudelft.nl

IDE

Siem Klapwijk

S.Klapwijk@remove-this.tudelft.nl

AE

Renee van de Watering   

MSconline-LR@remove-this.tudelft.nl

TPM

Jenny Brakels

J.K.Brakels@remove-this.tudelft.nl

TNW

Helen Emmerink

W.H.Emmerink@remove-this.tudelft.nl

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu