International students

Student Ambassadors

Want to know what it is like to study at TU Delft? Ask our International Student Ambassadors

Masteropleidingen

Opzet masteropleidingen

De TU Delft heeft meer dan 35 masteropleidingen op het hoogste niveau. De masteropleiding duurt twee jaar en bestaat uit een aantal verplichte vakken, keuzevakken en een afstudeerproject. De keuzevakken kun je ook aan een andere opleiding binnen of buiten de TU Delft volgen.

Aan het begin van je masteropleiding kies je voor een mastervariant. Als je afstudeert behaal je de 'Master'- titel MSc, die gelijkwaardig is aan de bestaande ingenieurstitel ir.

De voertaal bij de masteropleiding is Engels. Zo is de opleiding toegankelijk voor buitenlandse studenten en worden alle studenten voorbereid op de internationale arbeidsmarkt.

Studeren aan de TU Delft

Naast informatie over de masteropleidingen vind je op deze site ook meer algemene informatie over het Studeren aan de TU Delft (studievoorzieningen, voorlichtingsactivteiten, toelating en aanmelding, geldzaken, het studentenleven, op kamers wonen, informatie voor buitenlandse studenten etc.) 

Overzicht opleidingen

Je kunt het overzicht met de opleidingen op verschillende manieren oproepen:

  • Een lijst met alle masteropleidingen en de corresponderende tracks
  • Een lijstje met de masteropleidingen per thema

Doorstroommatrix

Na je bacheloropleiding heb je de keuze uit een aantal masteropleidingen. Bekijk aan de hand van de doorstroommatrix welke masteropleidingen je kunt gaan volgen aan de TU Delft.

 

 

Naam auteur: Webredactie M&C
© 2017 TU Delft

Metamenu