Hoogleraar Arjan van Timmeren nieuwe wetenschappelijk directeur AMS

Nieuws - 17 september 2015 - Communication BK

Hoogleraar Arjan van Timmeren is benoemd tot nieuwe wetenschappelijk directeur van AMS Institute. Prof Van Timmeren zal zijn functie als hoogleraar en voorzitter van de onderzoeksgroep Environmental Technology & Design aan de TU Delft behouden.

In zijn nieuwe functie als wetenschappelijk directeur is Prof Van Timmeren verantwoordelijk voor het begeleiden van AMS Instituut bij de verdere ontwikkeling en uitvoering van een innovatief en creatief onderzoeks- en valorisatieportefeuille, evenals het toezicht houden op onderwijs en de activiteiten van het data platform. In deze rol zal hij werken met een team van AMS-wetenschappers afkomstig van de Technische Universiteit Delft (TU Delft), Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Wageningen UR) en het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

AMS Research Meeting on Tour

Op 17 september vond de eerste 'AMS Research Meeting on Tour' plaats. Hier legden Arjan van Timmeren, Andy van den Dobbelsteen en Stephan van Dijk uit welke mogelijkheden er zijn voor onderzoekers van de Faculteit Bouwkunde om samen te werken met het AMS Institute. Onderzoekers van de faculteit die niet in de gelegenheid waren om hierbij aanwezig te zijn, kunnen op 29 oktober bij de AMS Research Meetings op de Faculteit CiTG en op 19 november bij de Faculteit EWI aansluiten.

29 oktober: 12.15 - 13.30 CiTG
19 november: 12.15 – 13.30 EWI

Voor meer informatie en aanmelding voor de AMS Research Meeting kunt u contact opnemen met Sue van de Giessen.