DSyS op de Safety and Security Amsterdam (SSA) Exhibition 2015

Nieuws - 16 oktober 2015 - Webredactie

DSyS organiseerde een stand op de 'SSA INNOVATIONLAB' van 22 tot 24 september. 'The InnovationLab' was het centrum van de SSA beurs waar verschillende sprekers een presentatie gaven over de ontwikkelingen, trends en innovaties op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Daarnaast werden de SSA 2015 Award winnaars hier getoond. Op de eerste dag sprak Pieter van Gelder (directeur DSyS en Hoogleraar Security Science) over de visie die ten grondslag ligt aan DSyS, en de recente vernieuwingen in het toezicht op en het omgaan met veiligheid en beveiliging. Ook deed hij hier het voorstel voor een SSA onderzoeksagenda voor de komende tien jaar.

Bij de DSyS stand konden bezoekers werk van recent afgestudeerden bekijken en bespreken. Daarnaast konden ze hier kennismaken met de SAM-XL, een Autonome security robot, en konden videoclips worden bekeken over projecten uit de DSyS-chairs van 'Geo information for Crisis Management' en 'Sensors for safety and security'. 

 

We willen de DSyS-chairs bedanken voor hun aanwezigheid op de SSA 2015, de Robotic Security Systems het gebruik van hun SAM XL en, ten slotte, de SSA organisatie en alle bezoekers voor hun interessante bijdrage. We hopen jullie allemaal te zien op onze komende evenement: het NIDV symposium op 19 november in de Ahoy hallen!