Promotieonderzoek Negar Khoshnevis Gargar genomineerd voor DEWIS award

Nieuws - 20 januari 2016 - Webredactie CiTG

Het promotieonderzoek van Negar Khoshnevis Gargar is genomineerd voor de DEWIS award, een award die Delft Women in Science (DEWIS) jaarlijks uitreikt aan de talentvolste promovenda van de TU Delft. Ze promoveerde cum laude op haar onderzoek getiteld “Combustion for Enhanced Recovery of Light Oil at Medium Pressures”.

DEWIS award

De DEWIS award is een prijs voor excellentie, die in het leven is geroepen om de kwaliteit van het proefschrift van een jonge vrouwelijke wetenschapper van de TU Delft extra te belonen en zichtbaar te maken. Andere genomineerden voor de DEWIS-award zijn Dr. Emanuela Negro (Applied Sciences), Anneke Zuiderwijk (Technology, Policy and Management) en Dr. Maria Johanna Ruijter (Electrical Engineering Mathematics and Computer Science). De DEWIS award wordt op 12 februari uitgereikt tijdens het jaarlijkse DEWIS symposium over ‘Gender, Power & Politics’.

DEWIS-symposium: ‘Gender, Power & Politics’

Man of vrouw zijn maakt uit bij macht en politiek. De sekse beïnvloedt hoe het machtsspel wordt gespeeld en daarmee de kans op succes. Dus man of vrouw zijn maakt uit in het politieke spel, maar is er een probleem? Spinozaprijswinnares Professor Naomi Ellemers (UU) en Professor Paul Walton van de York University zullen hun kennis en expertise over dit onderwerp delen tijdens het symposium.

Meer informatie