Rutger de Graaf-Van Dinther genomineerd voor Prins Friso Ingenieursprijs

Nieuws - 01 maart 2016 - Webredactie CiTG

Op woensdag 16 maart 2016 wordt de tweede Prins Friso Ingenieursprijs uitgereikt door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). Prinses Beatrix en Prinses Mabel zullen dit jaar bij de uitreiking aanwezig zijn en één van de genomineerden is oud student en promovendus Rutger de Graaf-Van Dinther.

Hij studeerde Civiele Techniek en promoveerde op het onderwerp Innovations in urban water management to reduce the vulnerability of cities: Feasibility, case studies and governance. Hij is directeur bij DeltaSync, oprichter van de sociale onderneming Blue21 en van de start-up Indymo. Verder is De Graaf lector Waterinnovatie aan de Hogeschool Rotterdam.

De prijs van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is voor ingenieurs die zich onderscheiden in innoverend vermogen, ondernemerschap, persoonlijkheid en maatschappelijke impact.

Lees meer over de prijs en de uitreiking op de website van het KIVI of op de website van het Koninklijk Huis.

Stemmen

Stemmen is vanaf nu mogelijk via deze link.