Meet the Energy Leaders: Vinod Philip, Siemens

Nieuws - 09 mei 2016 - Delft Energy Initiative

Ter inspiratie van wetenschappers, beleidsmakers, ondernemers en studenten organiseert het Delft Energy Initiative op vrijdag 13 mei 2016 een gastlezing van Vinod Philip, Chief Technology Officer Siemens Power & Gas Business  ‘Products & Solutions to enable the Global Energy Transformation’. Dit is de tweede lezing in de reeks ‘Meet the Energy Leaders’.

Vinod Philip: “De wereld energie ondergaat een ingrijpende transformatie, de belangrijkste drivers omvatten nieuwe technologieën en nieuwe businessmodellen. Deze veranderingen bieden enorme nieuwe uitdagingen en kansen. Ik zal spreken over succesfactoren die deze transformatie vorm kunnen geven."

Professor Piero Collona, Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek is gastheer van dit college.

Gastlezing Vinod Philip
Datum: Vrijdag 13 mei 2016
Locatie: Faculty of 3ME, Hall C
Tijd: De zaal is geopend om 12:15 (inclusief lunch)
Het college is van 12:40 – 13:40 uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is verplicht en kan via dit formulier.

De lezing is ook direct te volgen via collegerama; klik hier.

Meet the Energy Leaders
Beschikbaarheid van schone, betrouwbare en betaalbare energie voor 9 miljard mensen in 2050 is een van de grootste uitdagingen van nu. Sommige oplossingen worden vandaag al toegepast en vele worden ontwikkeld door de nieuwe generatie ondernemers, beleidsmakers, ingenieurs en wetenschappers. Hoe realiseren we deze grote uitdaging, wie zijn de smaakmakers in deze transitie en wie zorgen voor deze beweging? ‘Meet the Energy Leaders’ is een reeks van gastcollege’s die het Delft Energy Initiative organiseert en biedt een platform aan wereldwijde leiders in de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u conctact opnemen met het Delft Energy Initiative of via Eveline Zeegers, office manager tel. 015 - 27 86 594.