Hierbij een oproep voor alle scale-ups – en ambitieuze start-ups – die de Aziatische markt willen verkennen. YES! Delft en EWI organiseren samen: ‘Accelerate into Asia’.

Naar Azië gaan kan overweldigend zijn omdat er vele interculturele grenzen overgestoken moeten worden. Veel ondernemers gaan daardoor dwalen.  Frank Bomers (AccelerAsia) en Dorrit Sliepen (China Inroads) kunnen wat hordes die je onderweg tegenkomt wegpakken, zodat je sneller het Midden en Verre Oosten kunt binnenwandelen. Of zelfs een sprintje kunt trekken.

Alle ondernemers die buiten de gebane paden willen treden zijn welkom, om al Frank Bomers en Dorrit Sliepens kennis op te nemen, en om vooral veel vragen te stellen. Voel je vrij om ze op voorhand te mailen naar caitlin@yesdelft.nl als je wilt dat Frank of Dorrit er een punt van maakt.

datum:

maandag 3 oktober 2016

programma:

15.00 – 17.00      interactive presentaties van frank bomers en dorrit sliepen

18.00                    netwerken & drankjes

locatie:

yes! delft (molengraaffsingel 12, delft)

sign up:

hier voor 26 september 2016

over de sprekers:

Frank Bomers

Frank is partner bij AccelerAsia, een accelerator en incubator in Singapore. AccelerAsia speelt in op de snel groeiende kansen in de Zuid Oost Aziatische markt, en geven zodoende snel groeiende bedrijven de kans om hierop mee te liften door acceeleratie en incubatie activiteiten in de regio.

Hij biedt toegang tot een goed ontwikkeld regionaal partnerschap ecosysteem met maultinationals, lokale merken, ondernemers, investeerders, universiteiten en overheden.

Frank zal het volgende onderwerp bespreken: 'Southeast Asia, a world of opportunities for you to seize’.

Dorrit Sliepen

Dorrit Sliepen heeft een juridische achtergrond en woont al twee jaar in China. Ze werkt als project manager bij China Inroads. Ze ondersteunen Europese high-tech bedrijven om een langdurige samenwerking in China te realiseren met relevante, betrouwbare partners en distributeurs. Ze zijn er voor machinebouwers die technische oplossingen op maat aanbieden in sectoren als voedselverwerking, energie- en milieu technologie en afvalverwerking. China Inroads heeft kantoren in Utrecht, Shanghai en Beijing.

Dorrit gaat het hebben over hoe je een geschikte zakelijke partner in China kunt vinden en waar je aan moet denken als je de Chinese markt wilt betreden.

/* */