LR student Taylor Beall wint Rudolf Kapustin Scholarship (ISASI)

Nieuws - 26 oktober 2016 - Department of Communication

Op 20 oktober 2016 heeft Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniekstudente Taylor Beall ‘Rudolf Kapustin Scholarship’ prijs in ontvangst genomen van de International Society of Air Safety Investigators (ISASI). De jaarlijkse ISASI-conferentie op het gebied van luchtvaartveiligheid onderzoek werd dit jaar gehouden in Reykjavik, IJsland. Beall schreef een winnend paper over “The Challenges for Air Safety Investigators: New Materials, New Challenges".

Taylor Beall is bezig met een master binnen de Aerospace Structures & Materials MSc track, met een specialisatie op materialen. Ze is momenteel haar stage bij Airbus aan het afronden waarna ze met haar afstuderen zal beginnen onder leiding van Prof. Dr. Ir. W.A. Groen.

Foto: Het team van de TU Delft, met van links naar rechts Michiel Schuurman, Taylor Beall, Gillian Saunders en Calvin Rans

In een reactie op het winnen van de prestigieuze award voor studenten in de luchtvaartveiligheid, zegt Beall: “Winning the scholarship and going to the seminar was an inspiring opportunity to experience the air safety investigation branch and to the meet people in the industry who investigate the failures of new materials used on aircraft today.”

Kapustin Scholarship

Elk jaar reikt de Kapustin Scholarship Committee de beurs uit van $1500 aan belovende studenten die een studie volgen op het gebied van luchtvaartveiligheid. Studenten van de TU Delft hebben sinds de eerste uitreiking in 2003 deze scholarship al 5 keer gewonnen. TU Delft is een van de vele toonaangevende universiteiten die lid is van ISASI.

Voor meer informatie over de scholarship en ISASI, zie: www.ISASI.org.