18de editie van Economie van Infrastructuren Conferentie over lokale energy gemeenschappen

Nieuws - 22 maart 2016 - Webredactie-mc

Lokale energie gemeenschappen kunnen een voorbeeld zijn om op een succesvolle manier bij te dragen aan duurzaamheid. Ze hebben lokale steun en voldoen aan de verwachtingen en de vraag van de lokale bevolking. De vooruitzichten van degelijke initiatieven zijn hoog gespannen, maar er zijn ook onzekerheden die voortkomen uit de huidige institutionele arrangementen op basis een gecentraliseerd energiesysteem.

De conferentie richt zich op de vraag: Hoe essentieel zijn lokale energie initiatieven om de ambitieuze 2050 energiedoelstellingen te halen?

• Datum: Donderdag, 26 mei 2016, 09:00 – 18:00
  • Locatie: TU Delft – Faculteit Techniek, Bestuur en Management,Gebouw 31, Jaffalaan 5, 2628 BX Delft
/* */