Minister Kamp geeft gastcollege bij TBM over Energie op 4 april 2016

Nieuws - 21 maart 2016 - Delft Energy Initiative

Op 4 april komt minister Kamp, Economische Zaken naar de TU Delft voor een gastcollege over één van zijn Europese beleidsprioriteiten: regionale samenwerking in Europa op het gebied van energie.

Samenwerking tussen landen draagt bij aan het vormen van één interne energiemarkt, zodat de EU straks klaar is voor een toekomst met duurzame, betrouwbare en betaalbare energie. Na een inleiding van minister Kamp kunnen studenten met hem in gesprek gaan over de toekomst van energie in Europa. Het gastcollege wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Het gastcollege zal vooral een bestuurlijk invalshoek hebben en wordt in het Nederlands gehouden. Het college is gratis toegankelijk voor maximaal 120 studenten dus wees er snel bij!

EU voorzitterschap Nederland

Nederland is van januari t/m juni 2016 voorzitter van de Europese Unie. De komende maanden geven verschillende ministers en staatssecretarissen een gastcollege over Europa aan verschillende universiteiten in Nederland. Lees het persbericht van EU 2016 NL.

Gastcollege minister Kamp
Maandag 4 april 2016
16:15 – 17:00 uur (zaal is vanaf 16:00 uur open)
Faculteit Techniek, Bestuur en Management
Collegezaal A (begane grond)

Registratie gastcollege en Serious Policy Game
Aanmelden is verplicht en kan tot 29 maart a.s. via dit formulier.

Voorafgaand aan het college kunnen studenten, deels in aanwezigheid van minister Kamp, een serious game spelen. Dit spel draait om offshore windenergie. Kijk voor meer informatie over het Serious Policy Game – Colours of the Wind en het aanmelden hiervoor op deze website

Meer informatie
Het TU Delft Energy Initiative en de Energy Club zijn gastheer van deze bijeenkomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Batist, Communicatieadviseur TU Delft Energy Initiative tel. 015 - 27 884 99 of g.m.batist@tudelft.nl.

Tweet mee #OverEU2016NL

/* */