ALUMNIDAG bij het Reactor Instituut Delft op vrijdag 7 oktober

Nieuws - 19 september 2016 - Communication TNW

Binnen het Reactor Instituut hebben we het OYSTER programma om ons wetenschappelijk onderzoeksprogramma uit te breiden met nieuwe experimenten voor ‘hot science’. Onlangs zijn de PEARL diffractometer en andere instrumenten in gebruik genomen en er komt nog veel meer aan.

We willen samen met onze alumni en oud-medewerkers van RST en RID de voortgang vieren die we de laatste jaren geboekt hebben met OYSTER en ook vieren we het 60-jarig jubileum van Reactor Fysica aan de TU Delft. Alumni en oud-medewerkers zijn van harte uitgenodigd voor onze Alumni Dag op vrijdag 7 oktober!

PROGRAMMA
11.45 – 12.45     Welkom en lunch
12.45 – 13.15     Opening, OYSTER programma en dagoverzicht door Bert Wolterbeek
13.15 – 14.15     Lezingen over kernthema’s nucleaire toepassingen in de medische sector, materiaal onderzoek, nieuwe nucleaire reactor systemen inclusief 60 jaar Reactor Fysica en de ontwikkeling van instrumenten en methodes voor optimaal gebruikt van neutronen en positronen.
14.15 – 15.30     Koffie, demonstraties en tours naar PEARL, ROG en de experimenteerhal
15.30 – 16.30     Vervolg van lezingen programma
16.30 – 17.15     Borrel

Geen uitnodiging ontvangen?
We hebben een e-mail uitnodiging gestuurd naar de alumni en oud-medewerkers van RST/RID die in ons adressenbestand staan. Mocht u deze niet ontvangen hebben of horen dat iemand deze uitnodiging niet gehad heeft vraag dan om een e-mail te sturen naar OYSTER-RID@tudelft.nl
Dan kunnen wij alsnog een uitnodiging sturen en ons adressenbestand actualiseren.

 

Deelnemers aan de ALUMNI DAG dienen zich met de persoonlijke e-mail uitnodiging van tevoren online te registreren.