Minister Kamp geeft gastcollege over Energie op 4 april 2016

Nieuws - 04 april 2016 - Webredactie Communication

Op 4 april komt minister Kamp, Economische Zaken naar de TU Delft voor een gastcollege over één van zijn Europese beleidsprioriteiten: regionale samenwerking in Europa op het gebied van energie.

Samenwerking tussen landen draagt bij aan het vormen van één interne energiemarkt, zodat de EU straks klaar is voor een toekomst met duurzame, betrouwbare en betaalbare energie. Na een inleiding van minister Kamp kunnen studenten met hem in gesprek gaan over de toekomst van energie in Europa. Het gastcollege wordt afgesloten met een hapje en drankje. 

Het gastcollege zal vooral een bestuurlijk invalshoek hebben en wordt in het Nederlands gehouden. Het college is gratis toegankelijk voor maximaal 120 studenten dus wees er snel bij!

EU voorzitterschap Nederland

 

Nederland is van januari t/m juni 2016 voorzitter van de Europese Unie. De komende maanden geven verschillende ministers en staatssecretarissen een gastcollege over Europa aan verschillende universiteiten in Nederland. Lees het persbericht van EU 2016 NL.

Gastcollege minister Kamp 
Maandag 4 april 2016
16:15 – 17:00 uur (zaal is vanaf 16:00 uur open)
Faculteit Techniek, Bestuur en Management 
Collegezaal A (begane grond) 

Registratie gastcollege en Serious Policy Game
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Voorafgaand aan het college spelen studenten, deels in aanwezigheid van minister Kamp, een serious game. Dit spel draait om offshore windenergie. Kijk voor meer informatie over het Serious Policy Game – Colours of the Wind op deze website

Kijk live mee
Het gastcollege is live te volgen of later terug te zien via Collegerama.

Meer informatie
Het TU Delft Energy Initiative en de Energy Club zijn gastheer van deze bijeenkomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Batist, Communicatieadviseur TU Delft Energy Initiative tel. 015 - 27 884 99 of g.m.batist@tudelft.nl

Tweet mee #OverEU2016NL