“Niet alleen studenten zijn welkom, het symposium is er juist ook voor medewerkers en people of industry”

Nieuws - 22 maart 2017 - Communication

Masterstudent Beer van der Drift van W.I.S.V. Christiaan Huygens mede-organiseert op 1 mei het symposium The key to your privacy over Cyber Security in theater De Veste.

Beer: “Eens in de tweeënhalf jaar organiseren we als studievereniging een symposium. Dit keer kiezen we voor het thema Cyber Security omdat het simpelweg booming is, zowel in het wereldje als binnen EWI.  Ik doe zelf de master-track in Cyber Security en met de aanstelling van mensen als Christian Doerr en Zeki Erkin is er een nieuwe afdeling binnen de faculteit ontstaan. We hebben diverse sprekers uitgenodigd, denk aan onze ‘eigen’ Phil Zimmerman en experts van bedrijven ING, UL en Thales. Educatie is ook onderdeel van het programma: een wiskundige vertelt over priemgetallen en een informaticus over hacken. Het einddebat staat in het teken van Quantum technologie. Niet alleen studenten zijn welkom, het symposium is er juist ook voor medewerkers en people of industry.”

/* */