Nieuwe bestuur Christiaan Huygens en Elektrotechnische Vereeniging

Nieuws - 28 september 2017

In september 2017 zijn de nieuwe besturen van studieverenigingen Christiaan Huygens en Electrotechnische Vereeniging aangesteld. Beide verenigingen zetten zich dit collegejaar in voor het onderwijs en de studenten van faculteit EWI. 

Christiaan Huygens

“Dit academische jaar zullen wij, de zeven personen op de foto, het bestuur vormen van W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'. We zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs en het verkopen van de bijbehorende boeken. Daarnaast organiseren we ook veel activiteiten voor onze studenten, zowel sociaal als carrière gerelateerd. Om een nauwe band met onze studenten te waarborgen, is onze verenigingsruimte altijd open voor iedereen om te ontspannen op onze banken of om te studeren aan onze flex-werkplekken.”

Foto van links naar rechts:
Commissaris Public Relations: Niek van der Laan
Commissaris Onderwijs Wiskunde: Marc Costanje
Secretaris: Daphne van Tetering
Voorzitter: Willemijn van Varik
Penningmeester: Ricardo Jongerius
Commissaris Onderwijs Informatica: Francis Behnen
Commissaris Carrière: Irene Vooijs

ch.tudelft.nl

Elektrotechnische Vereeniging

Begin september is het bestuur van de Electrotechnische Vereeniging gewisseld. Er waait weer een frisse wind door de vereniging. Op het gebied van onderwijs, carrière en gezelligheid worden er allerlei evenementen georganiseerd voor de elektrotechnische studenten. Denk aan onderwijsevaluatie, een lunchlezing van een bedrijf of een weekendje zeilen. 

Foto van links naar rechts:
Commissaris Extern: Karen van der Werff
Secretaris: Tijs Moree
President: William Hunter
Thesaurier: Wouter Kayser
Commissaris Onderwijs & Vice-President: Thomas Roos

etv.tudelft.nl