Onderzoekers van de faculteit IO zijn komende week volop vertegenwoordigd op de TU Delft Research Exhibition. Deze tentoonstelling op de campus vindt plaats op 6, 7 en 8 juni en is de grootste onderzoekstentoonstelling in Nederland.

De TU Delft Research Exhibition draait onder andere om het leggen van nieuwe samenwerkingsverbanden met overheid en bedrijfsleven. Daarnaast is de tentoonstelling een prachtige kans om het laatste technologische ontwikkelingen te zien en verschillende onderzoekers te ontmoeten.

Tijdens de tentoonstelling zijn tien projecten te zien waaraan onderzoekers van de faculteit IO meewerken:

Naast de presentaties van deze onderzoeksprojecten zijn er speed lectures van Sander Stomph (van KLM, tijdelijk verbonden aan IO) over ‘live prototyping at KLM Royal Dutch Airlines en van David Peck over ‘Circular economy: circular research and online dissemination’.

Tijdens de Research Exhibition is er tweemaal daags een excursie naar de Boeing 737-vliegtuigromp op de campus.

• Klik hier om het volledige programma van de Research Exhibition te bekijken