ICED 2019 – ‘Responsible Design for our Future’ op IO

Nieuws - 06 september 2017

Tijdens de International Conference on Engineering Design (ICED17), die op 21-25 augustus in Vancouver (Canada) werd gehouden, hebben prof. dr. Petra Badke-Schaub en dr. ir. Maaike Kleinsmann van de faculteit IO (TU Delft) bekendgemaakt dat ICED19 op de faculteit IO georganiseerd zal worden.

ICED19 wordt de 22e editie van de ICED-conferentie en zal plaatsvinden van 4-8 augustus 2019. Het thema is ‘Responsible Design for our Future'.

In 2019 bestaat de faculteit IO vijftig jaar, ICED19 is dan een van de lustrumactiviteiten die plaats zullen vinden. ICED19 past in dit lustrumjaar, omdat zowel de faculteit als ICED een lange traditie kennen in het ontwerpen van onderzoek, het opleiden van studenten en het samenwerken met professionele ontwerptechnici. Terwijl we reflecteren op het verleden, leren we in het heden met het doel om een ​​verantwoordelijke toekomst te bouwen.

Het voorlopige organisatiecomité van ICED19 bestaat uit:

Vlnr: Carlos, Dirk, Milene, Petra, Maaike, Leandra en Boris

Ook meehelpen?
Het organisatiecomité is op zoek naar meer mensen die willen helpen met de organisatie. Lijkt het jou leuk om ook mee te doen, neem dan contact op met Maaike Kleinsmann.