Van 4 tot en met 6 oktober j.l. organiseerden de Windenergiegroep bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, TU Delft, en de Albert-Ludwigs-Universität Freiburg de Airborne Wind Energy Conference 2017 in Freiburg, Duitsland. Interesse in de nieuwste technologie voor kite power en in het inpassen van kite power in de duurzame energiemix? De speeches, abstracts en posters zijn beschikbaar online:

• Bekijk opnames van de presentaties.

Nu beschikbaar: keynote ‘Progress and Challenges in Airborne Wind Energy’ door dr. Fort Felker, General Director of Makani/X en voormalig  directeur van het National Wind Technology Center aan het US National Renewable Energy Laboratory (NREL).

Binnenkort beschikbaar: keynote ‘Airborne Wind Energy’s Challenges and Opportunities Based on Experiences from the Conventional Wind Industry’ van prof. dr. Henrik Stiesdal van de Technische Universiteit Denemarken, voorheen Chief Technology Officer van Siemens WindPower, komt binnenkort online beschikbaar.

Meer informatie over de conferentie staat op de conference website.  Contactpersoon Roland Schmehl:  +31 (0) 15 278 5318, R.Schmehl@tudelft.nl.