Op 7 september bezoekt Lisa Piccione, de president van de International Aviation Women’s Association, de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek om een eenmalige beurs van $5.000 te overhandigen aan masterstudente Sumana Mukherjee. Van 12.30 tot 13.30 is er een lunch en de officiële overhandiging van de cheque vindt plaats om 13.15. Iedereen die diversiteit een warm hart toedraagt, is van harte uitgenodigd om erbij te zijn.

IAWA

De IAWA is een non-profitorganisatie uit de VS die zich hard maakt voor vrouwen in de luchtvaart en ruimtevaart. Dit doen zij onder meer door het geven van (eenmalige) beurzen aan vrouwelijke studenten. De winnares dit jaar is masterstudente Aerospace Engineering (track: Space Flight), Sumana Mukherjee.

Het evenement vindt plaats op de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van 12.30-13.30. Het evenement bijwonen is gratis. U kunt registreren via deze link.