Op 2 september vindt alweer de 4e editie van de VSV Breda Airshow plaats. 7 studenten Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek zijn het afgelopen jaar hard aan de slag geweest om in samenwerking met Breda International Airport een grootse vliegshow te organiseren. De editie van 2015 trok ruim 15.000 bezoekers en ook dit jaar is dat het verwachte aantal. 

In de lucht geven teams als: de Fokker Four, de Dutch Thunder Yaks  en de Breitling Wingwalkers grandiose displays. De laatste doe stunts in de lucht met bovenop hun vleugels de ‘wingwalkende’ dames vastgegespt. 1 bezoeker maakt dit jaar zelfs kans om dat ook mee te maken. In de lucht zal ook de PH-LAB, het onderzoeksvliegtuig van de TU Delft en het NLR, een display geven. 

Op de grond vindt ook van alles plaats; met het Luchtmachtplein, de bedrijvenhangaar, de airmarket & de TU Delft Hangar is er genoeg te beleven. Ook vind je in de ‘static-line’ de vliegtuigen van de show, historische vliegtuigen en helicopters van de Koninklijke Luchtmacht. 

Dit alles is gratis te bezoeken voor alle leeftijden! Kijk op www.vliegshow.com of www.facebook.com/VSVBredaAirshow2017 voor meer informatie.