Satirisch multitalent Arjen Lubach geeft op dinsdag 21 november aanstaande een lezing aan de TU Delft. In eerst instantie gingen 900 toegangskaarten in de verkoop, die binnen één dag uitverkocht waren. Vanwege dit overweldigende enthousiasme worden er nog 85 extra kaarten beschikbaar gesteld, voor het evenement dat plaats heeft in het Auditorium van de Aula.

Binnen Lubachs lezing staat het thema ‘verandering’ centraal. Specifiek: Lubach gaat in op de invloed van taal op onze denkwijzen en hoe dit je perceptie kan veranderen. Ter illustratie zal hij gebruik maken van voorbeelden uit zijn eigen carrière, leven en ervaringen met literatuur, televisie en het (sociale) internet. Lubach zal met zijn scherpe analyses, geïllustreerd met beelden, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Arjen Lubach is een waar multitalent. Hij acteerde in een theatergezelschap, heeft meerdere romans en filmscenario’s op zijn naam staan, was actief als muzikant, maakte radioprogramma’s en momenteel maakt hij naam als televisiepresentator. Met zijn satirische talkshow Zondag met Lubach heeft hij inmiddels niet alleen zijn naam in Nederland gevestigd, maar ook over de landsgrenzen.

Zijn welkomstboodschap namens Nederland voor de kersverse president van de Verenigde staten, Donald Trump, ging viraal. Ook zijn trailer van een zelfbedachte Game of Thrones-spin-off leverde internationale aandacht op.

Het evenement wordt in samenwerking met Studium Generale georganiseerd.

Dinsdag 21 november | 20:00 – 21:30 | Aula, TU Delft Auditorium | €5,- studenten en €10,- niet-studenten

Koop je tickets hier: