Lezing Arjen Lubach: Q&A na afloop

Nieuws - 16 november 2017 - Communication

Heb jij een felbegeerd ticket weten te bemachtigen voor de lezing van Arjen Lubach in het Auditorium van de Aula? Dan wacht jou na afloop van de lezing op 21 november aanstaande een waar toetje: een halfuur durende Q&A met onze gast. Schroom vooral niet om jouw prangende vragen te stellen.

In Lubachs lezing staat het thema ‘verandering’ centraal. Specifiek: Lubach gaat in op de invloed van taal op onze denkwijzen en hoe dit je perceptie kan veranderen. Na afloop is er ruimte om verder op zijn, in de lezing uitgewerkte, ideeën verder onder de loep te nemen. Maar er is ook ruimte voor allerhande andere vragen. Wat is zijn recept voor een virale video? Wat is zijn geheim tot succes in zoveel creatieve takken van sport? Noem maar op.

Arjen Lubach is een waar multitalent. Hij acteerde in een theatergezelschap, heeft meerdere romans en filmscenario’s op zijn naam staan, was actief als muzikant, maakte radioprogramma’s en momenteel maakt hij naam als televisiepresentator. Met zijn satirische talkshow Zondag met Lubach heeft hij inmiddels ook zijn naam over de landsgrenzen gevestigd. Onder meer zijn welkom aan de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, werd tientallen miljoenen keren bekeken.


Na afloop van de lezing is er een halfuur durende Q&A. Schroom vooral niet om jouw prangende vragen te stellen.

Het evenement wordt in samenwerking met Studium Generale georganiseerd.

Dinsdag 21 november | 20:00 – 21:30 | Aula, TU Delft Auditorium | Uitverkocht