Tijdens de Science Day in het Art Centre in Delft heeft Lucas van Vliet, decaan van de faculteit TNW, bekendgemaakt dat Miriam Blaauboer zich dit jaar ‘Teacher of the Year’ van TNW mag noemen. Blaauboer wordt voorgedragen voor de TU-brede Teacher of the Year-verkiezing.

De studenten die gestemd hadden prezen Miriam Blaauboer onder meer voor haar passie. 'Ze is gewoon helemaal geweldig en altijd enthousiast over haar vakgebied binnen de natuurkunde', zei één van hen over haar. Blaauboer was genomineerd voor het opleidingsprogramma Technische Natuurkunde. Bij Life Science & Technology, Nanobiology en Molecular Science & Technology  waren de winnaars van dit jaar respectievelijk Cristian Picioreanu, Bertus Beaumont en Arjan Houtepen.

Nominaties
Elke studievereniging heeft in totaal drie kandidaten aangedragen voor de Teacher of the Year-prijs van hun opleiding. Hieronder staat de volledige lijst genomineerden:

VvTP / Technische Natuurkunde:
Rob Mudde
Fons Daalderop
Miriam Blaauboer

S.V. LIFE / Life Science & Technology:
Jack Pronk
Peter-Leon Hagendoorn
Cristian Picioreanu

S.V.N.B. Hooke / Nanobiology:
Fokko van de Bult
Bertus Beaumont
Joyce Lebbink

TG / Molecular Science & Technology
Volkert van Steijn
Michiel Kreutzer
Arjan Houtepen

Wil je weten wat studenten hebben gezegd over al deze topdocenten? Download dan deze PowerPointpresentatie.