Op dinsdag 10 oktober verwelkomde TU Delft de alumni van de IDEA League universiteiten op onze campus voor een netwerk event. De IDEA League is een strategisch samenwerkingsverband tussen vijf Europese technische topuniversiteiten: TU Delft, RWTH Aachen, ETH Zurich, Chalmers University en Politecnico di Milano.

De partner universiteiten van IDEA League nodigden hiervoor hun alumni uit die op dit moment in Nederland wonen. Zij konden optioneel deelnemen aan een campus backstagetour. Daarna was er in de Berlagezaal in Bouwkunde een lezingen sessie verzorgd door Dap Hartman (Innovation Management and entrepreneurschip) en Paul Breedveld (BioMechanical Engineering). Het event werd afgesloten met een netwerkborrel. Hier hadden de alumni gelegenheid om kennis te maken met elkaar en met de voorzitters van hun Alma Mater.

Het samenbrengen van alumni van de IDEA League universiteiten creëert toegevoegde waarde: ideeën worden gedeeld, nieuwe verbindingen worden gemaakt en netwerken worden uitgebreid.