De tweede call for proposals voor het LEaDing Fellows postdocs Programme staat open vanaf 1 november 2017. In deze call zijn 40 posities beschikbaar. De deadline is 10 januari 2018.

Na een intensief selectieproces zijn er 20 postdocs geselecteerd in de eerste ronde. Vijf posities zijn toegekend aan de TU Delft: drie aan Technische Natuurwetenschappen, één aan Industrieel Ontwerpen en één aan Civiele Techniek en Geowetenschappen. De 3e ronde voor nog eens 30 posities start 1 September 2018.

De TU Delft is coördinator van het LEaDing Fellows postdocs Programme. De andere programmapartners zijn de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Leiden, het Erasmus Medisch Centrum en het Leids Universitair Medisch Centrum.

Het LEaDing Fellows Postdocs Programma biedt 90 jonge, pas gepromoveerde wetenschappers van over de hele wereld een postdoc-positie in een van deze vijf kennisinstellingen. Dit EU-programma is een Horizon 2020 Marie Skłodowska-Curie COFUND programma. Het doel van het programma is om mogelijkheden te creëren voor internationaal, intersectoraal en interdisciplinair onderzoek en daarmee het carrièreperspectief van jonge onderzoekers te vergroten. Het programma loopt tot januari 2022.

Meer informatie over het programma is  te vinden op www.leadingfellows.eu.
Of bekijk de brochure hier.