Talentontwikkeling van studenten is een van de speerpunten van het Universiteitsfonds Delft. Het fonds stelt jaarlijks verschillende beurzen beschikbaar, waaronder het SVM Packaging and Environment Scholarship. Samen  met stichting Verpakking en Milieu zoekt het fonds masterstudenten met verrassende ideeën en impactvolle projectvoorstellen rond het thema verpakking en milieu. Wil je jouw ideeën over de optimale balans tussen consumentengemak en milieubelasting de ruimte geven? Lever dan je scriptievoorstel in en wellicht ontvang jij een van de beschikbare beurzen van € 4.000.

Laat je inspireren door Thanos Papakonstantinou. Hij ontving als eerste een SVM Packaging and Environment Scholarship (augustus 2017) voor de ontwikkeling van een besluitvormingsinstrument dat het selectieproces van pakketalternatieven in de voedselverpakkingsindustrie verbetert.

“My name is Thanos and I was the first student to be awarded the "SVM Packaging and Environment Scholarship". I had already submitted my master thesis proposal and passed the Kick-Off Meeting when I found out about this scholarship. My thesis had the topic of "The Effects of Supply Chain Sustainability Criteria when Selecting the Optimal Package Design". To be honest, in the beginning I was sceptical about applying since I did not believe that I would be selected among all bright TU Delft students. However, in the end I was selected and the process was really straightforward since the staff of Delft University Fund are very helpful. It is an undeniable fact that the travel fees for conducting face-to-face interviews with managers in the Packaging Industry are really high for an international student. With the fund that I was given I was able to travel multiple times from Delft to Utrecht and Nijmegen, the innovation centres where the implementation of my thesis took place. Furthermore, with the awarded amount of money I was able to prolong my stay in the Netherlands, finish my studies and search for a job in the packaging industry.”

"Take your pen, transform your innovative idea into a proposal and see your master thesis concept be realized! - Do not hesitate to apply for the SVM Scholarship."