Universiteitsfonds Delft presenteert de acht beste afstudeerders TU Delft 2017

Nieuws - 09 november 2017

Vandaag (9 novmber 2017) maakt het Universiteitsfonds Delft de acht beste afstudeerders 2017 van de TU Delft bekend. Elk jaar nomineren de faculteiten hun Beste Afstudeerder. Op 22 november strijden de acht recent cum laude afgestudeerde studenten tijdens de Best of TU Delft Award Ceremony voor de titel Best Graduate 2017.

De finalisten van 2017 voor de Best of TU Delft Award 2017 zijn:

Evelyne Esveld, directeur van het Universiteitsfonds: "Deze acht ingenieurs hebben hun grenzen verlegd in de laatste fase van hun studie. Hun persoonlijke inspanningen, inzet en inventiviteit hebben geresulteerd in acht bijzonder uitstekende scripties. En daarom is het Universiteitsfonds Delft er trots op deze belangrijke erkenning te mogen geven voor hun uitstekende bijdragen".

Best of TU Delft Award Ceremony

Elk jaar worden de Best Graduate Awards uitgereikt tijdens de Best of TU Delft Award Ceremony.

Deze vindt plaats op woensdag 22 november om 15.30 uur in het Auditorium van de TU Delft. De afgestudeerde ingenieurs presenteren het onderzoek en de resultaten van hun afstudeerscriptie. De jury, bestaande uit Anka Mulder, Vice President Education & Operations, professor Peter Wieringa, vicerector en Evelyne Esveld, beslist wie uiteindelijk de Best of TU Delft Award wint. Wetenschapsjournalist Geert Maarse zal de ceremonie begeleiden.

Alle acht beste afstudeerders ontvangen de Best Graduate Medal en Certificate of Excellence als erkenning voor hun afstudeerwerk, persoonlijke toewijding, algemene studieresultaten en de manier waarop ze deze hebben bereikt. Daarnaast krijgen zij een persoonlijke geldprijs van 1.000 euro. De winnaar van de Best Graduate Award 2017 ontvangt naast het symbolische beeldje ‘Op weg naar een mooie toekomst’ een extra geldprijs van 2.500 euro, een KIVI-lidmaatschap en een nieuwe laptop, aangeboden door Dell.

U bent van harte welkom bij de Best of TU Delft Award Ceremony. De ceremonie is die dag van 15.30 tot 17.00 uur ook live te volgen via socialmedia en via de broadcastinglink