Jet Gispen is Beste Afstudeerder 2017!

Nieuws - 22 november 2017

Jet Gispen is uitgeroepen tot Beste Afstudeerder 2017 van de TU Delft. Zij studeerde af bij de Faculteit Industrieel Ontwerpen.
 

Vandaag bij de Best of TU Delft Ceremony streden acht Best Graduates, die elk zijn of haar faculteit vertegenwoordigden, voor de ultieme Best Graduate van 2017 van de TU Delft.

De afgestudeerden, 4 vrouwen en 4 mannen presenteerden hun onderzoek en de resultaten van hun afstudeerscriptie. Door ongeveer 200 collega’s, studenten, familie en vrienden werden zij in de Aula van de TU Delft aangemoedigd. Na de presentaties had de jury, bestaande uit Anka Mulder (Vice President Education & Operations), professor Peter Wieringa (Vicerector) en Evelyne Esveld (Directeur Universiteitsfonds Delft), de lastige taak om de winnaar uit de acht finalisten te kiezen. In de tussentijd werd het publiek vermaakt door Vocalzz, een a capella jazz koor van 4 studenten. Het kiezen van een winnaar was voor de jury niet gemakkelijk.

Anka Mulder namens de jury: “Het zijn allemaal winnaars. Maar … er kan er maar één de beste zijn en dat is Jet Gispen,  met een relevant thema Ethiek voor ontwerpers en Integratie van ethiek in het ontwerpproces. Wij feliciteren haar van harte!”

De trotse winnaar ontving naast het symbolische beeldje ‘Op weg naar een mooie toekomst’ een extra geldprijs van 2.500 euro, een KIVI-lidmaatschap en een nieuwe laptop, aangeboden door Dell.

De andere Beste Afstudeerders 2017 zijn: 

Alle acht Beste Afstudeerders ontvingen de Best Graduate Medal en Certificate of Excellence als erkenning voor hun afstudeerwerk, persoonlijke toewijding, algemene studieresultaten en de manier waarop ze deze hebben bereikt. Daarnaast kregen zij een persoonlijke geldprijs van 1.000 euro.

Evelyne Esveld, directeur van het Universiteitsfonds: “Het Universiteitsfonds Delft is er trots op om jaarlijks de Beste Afstudeerders van de TU Delft de erkenning te mogen geven voor hun uitstekende bijdragen. Ook deze acht ingenieurs hebben hun grenzen verlegd in de laatste fase van hun studie. Hun persoonlijke inspanningen, inzet en inventiviteit hebben geresulteerd in acht bijzonder uitstekende scripties. En bij deze uitzonderlijke prestatie hoort een prestigieuze titel en prijs Best Graduate".