Giulia Calabretta naar finale nationale ISO Docent van het Jaar verkiezing

Nieuws - 21 februari 2018 - Communication

Dinsdag 21 februari maakte het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) de finalisten voor Docent van het Jaar 2018 bekend. Wij zijn trots dat Giulia Calabretta, universitair hoofddocent van Product Innovation Management (faculteit IO), in die finale staat!

De ISO jury was onder de indruk van de manier waarop Giulia haar studenten coacht, een brug wil zijn tussen onderwijs, onderzoek en industrie en haar inzet van moderne onderwijsmiddelen in zowel haar on-campus als online onderwijs.

Op 21 april vindt de finale van de ISO Docent van het Jaar plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Giulia zal daar een mini-college geven, net als de vier mede-finalisten. Minister Ingrid van Engelshoven (OCW) reikt hierna de prijs uit. Lees hier meer over de prijs en de andere finalisten, waaronder ook TU Delft-alumnus Youssef El Bouhassani.

We wensen Giulia veel succes!