IO-student wint COPIC AWARD 2017

Nieuws - 07 februari 2018 - Communication

"Uitstekend realisme bereikt", was de opmerking van de jury over de inzending van eerstejaars IO-student Nigel Müller voor de COPIC AWARD 2017. "Weergave op expertniveau. Moeilijk te geloven dat dit met markers is gedaan!" De jury kende Nigel, met zijn inzending ‘The Iconic Duo Ferrari and Fiat Dino’, de hoofdprijs in de categorie Art & Design toe.

Nigel: "In dit handgetekende kunstwerk probeerde ik elk detail van de prachtige Ferrari en Fiat Dino te vangen. Ik heb dit gemaakt met voornamelijk mijn COPIC-markers en ook heb ik een aantal kleurpotloden en inkt gebruikt voor detaillering." Je kunt zijn schetsen (van begin tot einde) voor de inzending hier bekijken.

Met de hoofdprijs wint Nigel COPIC-materialen. Daarnaast zal zijn werk getoond worden tijdens de prijsuitreiking, die plaatsvindt op zaterdag 14 april in Tokyo.

De COPIC AWARD is een evenement gericht op het bieden van een mogelijkheid om kunstwerken, die met COPIC-producten gemaakt zijn, te delen en COPIC-fans van over de hele wereld met elkaar te verbinden.

• Klik hier voor meer informatie over de COPIC AWARD 2017 en de winnaars