IO-alumni in ‘Duurzame Jonge 100’ 2018

Nieuws - 13 juni 2018 - Communication

Drie IO-alumni staan in de recentelijk gepubliceerde ‘Duurzame Jonge 100 (DJ100) van 2018’; een overzicht van de 100 meest inspirerende jonge koplopers op het gebied van duurzaamheid.

Deze alumni zijn Steven Burger (Design & Innovation manager bij start-up Coolfinity), Lisanne Addink-Dölle (oprichtster van VerdraaidGoed) en Ceriel Lucker (oprichter van start-up Circular Clockworks).

Feestelijk lancering DJ100 van 2018. Bron: DJ100
De Duurzame Jonge 100 is een initiatief van SustainableMotion en geeft een overzicht van jonge ondernemers, jonge professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Deze koplopers zijn een bron van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde. Elk jaar kan iedereen onder 32 jaar zich aanmelden of anderen opgeven en zal een 10-koppige jury de 100 meest inspirerende jonge koplopers uitkiezen.
Meer informatie over de Duurzame Jonge 100 Foto’s