Aerospace Women’s Day

Nieuws - 22 mei 2018

Op 29 mei wordt de Aerospace Woman’s Day voor de vijfde keer op rij gehouden. Dit evenement wordt ondersteund door de NVR en heeft als doel  om studenten en jonge professionals samen te brengen om te netwerken en ervaringen te delen.

Het thema van de dag is: 'be the gamechanger '. In de afgelopen jaren  is de focus op vrouwen in topposities of op onverwachte posities gestegen. Zij waren gamechangers omdat ze hun eigen carrière veranderden en een onverwacht pad volgden, maar brachten hiermee ook een verandering teweeg voor andere vrouwen Het programma richt zich op verhalen en ervaringen van inspirerende sprekers uit de luchtvaartindustrie. Ook kun je tijdens workshops zelf ontdekken hoe je een gamechanger.

Programma:

15:00 – 15:15 Registratie
15:15 – 15:30 Introductie door decaan prof. Werij
15:30 – 16:00 Spreker 1: Tineke Bakker-Van der Veen, Boeing
16:00 – 16:30 Spreker 2: Hilde Stenuit, Ice Cubes Business
16:30 – 17:00 Pauze
17:00 – 18:00 Workshop. ‘Group dynamics’ door Accenture of ‘Confidence has no competition’ door NLR
18:00 – 19:30 Informeel diner met een georganiseerd netwerk moment 
19:30 – 20:00 Spreker 3: Colonel Boekholt-O’Sullivan, Airforce base Eindhoven
20:00 – 21:00 Afsluitende borrel

Tineke Bakker-Van der Veen is managing director van Boeing Benelux en Nordics. Zij is verantwoordelijk voor alle zakelijke activiteiten in deze regio. Naast haar managementfunctie is ze ook actief als mentor voor studenten en als promotor voor de technologie- en engineeringsector voor studenten van alle leeftijden.

Kolonel Boekholt-O'Sullivan is sinds 1994 werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht, waar zij in de luchtverkeersleiding begon. Later werd ze verantwoordelijk voor het innovatiecentrum, waarna ze in 2016 werd benoemd tot commandant van Vliegbasis  Eindhoven. Ze is de eerste vrouwelijke commandant van een operationele luchtmachtbasis in Nederland.

Verder zullen NLR en Accenture beiden een workshop geven, met als onderwerpen  "Confidence has no competition" dat zich richt op hoe jij als sterke vrouw jezelfkunt presenteren, en "groepsdynamiek", gericht op werken en excelleren samen met een team.

Het evenement is gratis, maar aangezien de plaatsen beperkt zijn, willen we je vragen om je aan te meldenvia de volgende link: https://vsv.tudelft.nl/ticketshop/register/396