OTB nauw betrokken bij nieuwe minor

Nieuws - 06 november 2018 - Webredactie-OTB

In september is de nieuwe minor Cities, Migration & Socio-Spatial Inequality (CMSI) van start gegaan. OTB is nauw betrokken bij deze nieuwe minor.
Reinout Kleinhans co├Ârdineert deze actuele minor over de internationale effecten van internationale migratiestromen voor steden en buurten. De minor biedt een interdisciplinair perspectief op sociaal-ruimtelijke ongelijkheid, ruimtelijke rechtvaardigheid, migratie en diversiteit. De CMSI-minor staat open voor bachelorstudenten van de faculteiten Architectuur, Beleid en Management (TBM), Industrieel Ontwerpen (ID) en Civiele techniek (CE). Studenten van Bestuurskunde en Sociologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kunnen ook solliciteren, evenals ge├»nteresseerde studenten met achtergronden in de menselijke geografie of stedenbouw. 

Deelnemende instellingen zijn de faculteit Bouwkunde (TU Delft), de Faculteit der Sociale Wetenschappen (Erasmus Universiteit Rotterdam), de Faculteit der Geesteswetenschappen (Universiteit Leiden) en de Veldacademie in Rotterdam.
Zie voor meer info: https://www.tudelft.nl/bk/studeren/minoren-en-keuzevakken/cities-migration-socio-spatial-inequality/