Wil jij jouw Olympische helden aanmoedigen, maar weet je nog niet waar? Kom dan vanaf vrijdag 9 februari naar het Cafe van Unit Sports. Tot en met zondag 25 februari kun je hier, in de enige Olympic Supporters Home van de TU Delft, de Olympische Winterspelen volgen én genieten van één van de speciale gerechten.

Activities
Tijdens het Olympische toernooi zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd in het Cafe. Zo zal schaatsvereniging ELS meerdere malen de schaatswedstrijden hosten. Check het event voor de precieze data en tijden. Overige activiteiten zullen op een later moment worden aangekondigd.

Eten en drinken
Niet alleen de aankleding en sportuitzendingen zorgen voor de Olympische beleving. Gedurende de winterspelen kun je in het Cafe terecht voor allerhande Olympische specials. Tijdens de eerste anderhalve week (van 9 tot en met 16 februari) van de Spelen zijn dit de special gerechten:  broodje braadworst met zuurkool, erwtensoep, Flammkuchenpizza met zalm, wienerschnitzel  en Käsespätzle.