UPDATE: 11/06 Opening nieuwe ingang Sport & Cultuur

Nieuws - 01 juni 2018 - Communication

UPDATE: Helaas gaat door een kleine vertraging de nieuwe hal niet op 4 juni maar op 11 juni open. Onderstaand bericht is ook van toepassing op de nieuwe datum.

Vanaf maandag 11 juni gaat de nieuwe hal in het nieuwe gebouw open. De entree geeft een voorproefje van wat je kunt verwachten bij de officiële opening van het nieuwe gebouw. We zijn nog hard bezig met alle programmatische ruimtes die verbonden zijn aan de entreehal. Hou dus de website in de gaten!

Goed om te weten

Vanaf nu is er slechts één toegang tot het gebouw van Sport & Cultuur via de nieuwe entree. Vanaf daar kun je je weg vinden naar alles wat S&C te bieden heeft. Deze nieuwe entree verenigt het Cultuurgebouw met het Sportgebouw en faciliteert één centraal meeting point waar terecht kan voor al je vragen.

Houd er rekening mee dat je gebruikelijke routing vanaf 11 juni wordt aangepast, houd daarom de bewegwijzering in de gaten om ervoor te zorgen dat je je weg vindt.

Tussen 07: 30-00: 00 zijn we beschikbaar voor al je vragen per e-mail, WhatsApp, sociale media, telefoon of persoonlijk aan de balie. Kijk voor contactgegevens op www.tudelft.nl/sc.

What is next?

Vanaf 11 juni zijn de kantoren van Sport & Cultuur te vinden in het nieuwe gebouw. Tijdens de zomermaanden zullen we werken aan de grote opening.