07/12 - 06/01 IJsbaan ‘Winters Delft’ bij X!

Nieuws - 04 december 2018 - Communication

Tussen 7 december 2018 en 6 januari 2019 kun je je schaatsgeluk niet op, want dan komt de 800 m2 overdekte ijsbaan van ‘Winters Delft’ naar X. Dit jaar ook met een curling- en kinderbaan van 100 m2. De schaatsbaan komt naast Cafe X te staan, zodat je na het schaatsen een lekkere warme chocomel of iets anders naar keuze kunt halen. Iedereen is welkom; jong en oud kunnen komen schaatsen.

De schaatsbaan van Winters Delft heeft al op diverse plekken in Delft gestaan. Vorig jaar was de baan te vinden bij Lijm & Cultuur en daarvoor in de binnenstad op de Markt. Dit jaar vormt X het toneel van de ijsbaan als ware smeltkroes van educatie, business, innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Openingstijden
Elke dag kun je van 09:00 tot 21:00 terecht op de ijsbaan. Tussen 10 en 21 december wordt de schaatsbaan in de doordeweekse ochtend gebruikt voor schoolschaatsen. Tijdens deze periode is de baan vrij te gebruiken tussen 12:00 uur en 21:00.

In verband met de kerstperiode en de feestdagen gelden er op de feestdagen afwijkende openingstijden:

• Maandag 24 december: 09:00 - 18:00
  • Eerste Kerstdag (25 dec): 09:00 – 16:00
  • Tweede Kerstdag (26 dec): 09:00 – 18:00
  • Oudejaarsdag (31 dec): 09:00 – 18:00
  • Nieuwjaarsdag (1 jan): 11:00 - 18:00

NB. Op deze dagen zijn de overige faciliteiten van X gesloten, met uitzondering van Cafe X.

Tickets
Regulier kosten de entreetickets €5,50 (online prijs) of €6,- (prijs aan de balie). Met je X-abonnement krijg je een flinke korting en betaal je slechts €2,50. Je kunt een kortingsvoucher ophalen bij de hosts in de entreehal op vertoon van je X-abonnement. Bij de kassa van de ijsbaan kun je vervolgens je entreekaartje kopen. Let op, de korting kan niet online worden verrekend. Heb je geen X-abonnement? Dan kun je je kaartjes ook via de website van Winters Delft kopen.

Medewerkers TU Delft
Uiteraard is de ijsbaan voor iedereen die op de campus werkt om de hoek. Je kunt gezellig een stukje schaatsen met collega’s tijdens de lunch bijvoorbeeld. En wist je dat je ook als als medewerker slechts €2,50 entree betaalt met X-abonnement? Bij aanschaf van een ‘X-weekabonnement daluren Fitness’ heb je het met twee keer eruit. Ook met je kinderen kun je uiteraard langskomen, want ook met de kleintjes is rekening gehouden.

Huur schaatsen
Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, want voor €5.- kun je schaatsen bij Winters Delft huren, dit kan zowel via de website van Winters Delft als op ijsbaan zelf. Let op, het is niet toegestaan met Noren of klapschaatsen de ijsbaan te betreden.

7 December 2018 – 6 januari 2019 | 09:00 – 21:00 | bij X | X-abonnement: €2,50 Overige: €5,50/€6,- [In samenwerking met Winters Delft]