Ticketzuilen in gebruik genomen

Nieuws - 12 september 2018 - Communication

Vanaf vandaag, woensdag 12 september, kun je gebruikmaken van een van de twee ticketzuilen in de entreehal van X. Bij deze zuilen kun je jouw online reservering voor een ticketuur ophalen, met je Campus Card of X Card. Daardoor hoef je niet meer in de rij hoeft bij de hosts om je kaartje op te halen.

Werkwijze
Hoe gaat dit in zijn werk? Je schrijft je via de website in voor een van de 44 ticketuren waaraan je wil deelnemen. Eenmaal gearriveerd bij X kun je je ticket ophalen door de kaart waar jouw X-abonnement opstaat (Campus Card of X Card) tegen de scanner van de ticketzuil aan te houden. Het kaartje waarmee je toegang hebt tot het ticketuur wordt vervolgens geprint.

(Her)activeren
Als je X-abonnement op je Campus Card staat, moet je allereerst deze kaart opnieuw laten activeren. Dit kan bij de hosts of bij de twee Campus Card-activatietablets. Heb je een Fitness-supplement aangeschaft? Ook dan moet je je Campus Card reactiveren.

Aankoopzuil
Binnenkort kun je niet alleen kaartjes voor de door jou gereserveerde ticketuren ophalen bij een zuil, maar ook abonnementen aanschaffen. Ondanks dat de daarvoor bestemde aankoopzuil al wel in de entreehal te vinden is, is deze nog niet in werking gesteld. Een exacte datum waarop deze actief zal zijn, is nog niet bekend.

Vragen
Mocht je vragen hebben over de zuilen, dan kun je deze mailen naar hosts-x@tudelft.nl of hem aan een van de hosts stellen in de entreehal.