KIVI Award voor Andy van den Dobbelsteen

Nieuws - 14 maart 2019 - Communication BK

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) heeft op 18 maart de KIVI Academic Society Award uitgereikt aan Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability. Van den Dobbelsteen kreeg de onderscheiding voor zijn jarenlange voortrekkersrol op het gebied van duurzaam bouwen en voor zijn opvallende aanwezigheid in het klimaatdebat.

KIVI-directeur Micaela dos Ramos legt uit waarom de keuze op hem is gevallen: “De verduurzaming van de bouw is een belangrijk topic. We kiezen voor Andy van den Dobbelsteen omdat hij al jaren een aanjager is op dit dossier en zich op opvallende wijze in de maatschappelijke discussie over klimaatverandering heeft gemengd. Hij spreekt vanuit de inhoud en brengt diepgang in het debat. Dat is precies waar de KIVI Academic Society Award voor staat.” Lees hier het complete statement van KIVI.

De Award wordt uitgereikt bij ASML in Veldhoven. Details over de locatie zijn hier te vinden. Op dezelfde dag wordt de Prins Friso Ingenieursprijs uitgereikt. Om hierbij aanwezig te zijn kan men zich hier aanmelden.

/* */