ID Education presenteert met trots: de Pluimwinnaars 2019

Nieuws - 08 mei 2019 - Communication

Op woensdag 8 mei reikte ID Education de jaarlijkse Pluimen uit tijdens het Pluim-Kafee. Er zijn Pluimen voor de meest inspirerende docent van de bachelor, ieder van de drie masters en het beste vak van de bachelor. Daarnaast is er een Pluim uitgereikt voor de meest gewaardeerde medewerker en is er ook nog een juryprijs ingesteld.

Met trots presenteert ID Education de volgende winnaars:

De Pluim voor ‘Meest gewaardeerde medewerker’ is dit keer gewonnen door Ismail Bozdag van de PMB. Voor de categorie ‘Beste bachelorvak’ is Form and Experience van Elif Özcan Vieira de grote winnaar. Meest inspirerende bachelordocent werd Gianni Orsini. Voor de masteropleidingen gingen de Pluimen naar Mark Sypesteyn (IPD), Rebecca Price (SPD) en Paul Hekkert (DfI). De juryprijs voor de ondersteunende staf ging naar Nel Pouw en Astrid van Smoorenburg van Kwaliteitszorg.

Daarnaast ook de eervolle vermelding voor alle genomineerden. Voor ‘Meest gewaardeerde medewerker’ werden Wiebe Draijer (PMB) en Floris Jansen (Servicepunt) genomineerd. Voor ‘beste bachelorvak’ PO2 van Alex Visser en Design Visualisation van Jan Willem Hoftijzer. De nominaties voor de meest inspirerende docenten waren dit jaar voor Sander Mulder en Mark Sypestein (BSc), Wolf Song en J.C. Diehl (IPD), Gert Hans Berghuis en Roland van der Vorst (SPD), Maarten Wijntjes en Roy Bendor (DfI).

Foto's door studievereniging ID. Niet op de foto: Ismail Bozdag (Meest gewaardeerde medewerker) 

Meest inspirerende bachelordocent: Gianni Orsini

Meest inspirerende SPD-docent: Rebecca Price

Meest inspirerende DfI-docent: Paul Hekkert

Beste bachelorvak: Form and Experience (Elif Özcan Vieira)

Meest inspirerende IPD-docent: Mark Sypesteyn

Juryprijs ondersteunende staf: Nel Pouw (Kwaliteitszorg)