Fotografie toegevoegd aan Open Studio: Beeldende Kunst

Nieuws - 03 oktober 2019 - Communication

Er is een nieuwe discipline aan Open Studio: Beeldende Kunst toegevoegd,  fotografie! Tijdens de Open Studio-uren kun je vanaf nu je eigen foto’s ontwikkelen in de enige publieke donkere kamer (doka) die Delft rijk is. Ook biedt het de mogelijkheid met anderen te sparren over (digitale) fotografie.

Iedereen met een X-abonnement kan gratis binnenlopen bij Open Studio: Beeldende Kunst. Enige ervaring is vereist om gebruik te maken van de faciliteiten. Ervaring op doen is simpel; volg een van de beginnerscursussen en… you’re good to go!

Wat is Open Studio: Beeldende Kunst?
Acht beeldende kunstdisciplines vormen het hart van Open Studio: Beeldende Kunst: boetseren, fotografie, keramiek, modeontwerp, pottenbakken, sieradenontwerp, tekenen & schilderen en zeefdrukken. Elke vrijdagavond en zaterdagmiddag ben je van harte welkom als je in jouw discipline beschikt over een lichtgevorderd of gevorderd niveau. Open Studio: Beeldende Kunst geeft je de kans om met minimale begeleiding aan je eigen creatieve projecten te werken en je te laten inspireren door andere leden van de community.