Update project buitenruimte en vernieuwing hockeyveld 2

Nieuws - 28 oktober 2019 - Communication

Vorige maand zijn fases 1 t/m 5 van project buitenruimte gestart. Ondertussen blijft het passen en meten in tijd en ruimte, zodat de programmering minimale hinder ondervindt en ook andere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, zoals het vernieuwen van hockeyveld 2.

Afgelopen zomer is hockeyveld 1 vernieuwd en vanaf 18 november wordt ook hockeyveld 2 vervangen, zodat de velden gereed zijn ruim voor de start van de voorjaarscompetities. Om de werkzaamheden aan hockeyveld 2 en de werkzaamheden van project buitenruimte vloeiend in elkaar te laten overlopen, is de bestrating van de looppaden rondom hockeyveld 2 (fase 1, 3 en 5) opgeschoven. Bekijk hier de aangepaste planning.

Daarnaast worden in de komende weken alvast straatstenen weggehaald tussen X2 en de hockeyvelden die nodig zijn voor hergebruik elders op het terrein.

Meer informatie
In de komende interne nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de voortgang. Wil je meer weten over het project? Kijk dan op: https://campusdevelopment.tudelft.nl/project/herinrichting-buitenterrein-x/