Zomer bij X

Nieuws - 21 juni 2019 - Communication

Aan de hoge(re) temperatuur en de lange, zwoele avonden kun je al goed merken dat de zomer is begonnen. Ook bij X kun je in de zomervakantieperiode terecht! Heb je trek? Cafe X is volgens <link x about-x openingstijden>reguliere openingstijden geopend in juli en augustus. Wil je fit blijven? Een groot deel van de ticketuren zoals Zumba, Spinning, Bodypower, BBB en Power Yoga gaan door, maar let op, het programma is net anders dan je gewend bent. Anders dan andere jaren is dat de <link en x xperience courses-ticket-hours-projects fitness>Fitness de gehele zomer volgens reguliere openingstijden open is. Je kunt dus langer dan andere jaren blijven werken aan een fit lijf! Bekijk het <link x volledige-rooster>volledige rooster voor alle details. Het zomerrooster geldt vanaf maandag 1 juli tot en met vrijdag 30 augustus.

<link x xplore open-studio-beeldende-kunst>Open Studio: Beeldende Kunst viert even vakantie, maar wees niet getreurd want er worden maar liefst vijf workshops georganiseerd in juli en augustus. Ook de Concept Store viert vakantie vanaf 6 juli. Uiteraard kun je in het Cafe X terecht voor je dagelijkse dosis koffie of broodje. <link x xplore actlab>ACTlab is open gedurende de zomermaanden, dus je kunt gebruik blijven maken van de hard- en software. De Community nights en Certificaatavonden komen na de zomer weer terug. 

Wil je graag terecht bij een van de counsellors van <link x xplore boost>Boost? Deze zomer staan zij vanaf 9 juli elke dinsdag tussen 17:30 en 18:30 voor je klaar. De overige programmering start weer na de zomervakantie. 

X wenst je een hele fijne zomervakantie!